27 april, 2022

Koningsdag

Koningsdag 2022

Kom spelen, kom zingen, kom ontmoeten en kom voor gezelligheid. Dat is wat je ieder jaar weer terugvindt in het park voor iedereen.

Aanmelden als vrijwilliger

10.00u-10.30u Aubade

Muziekvereniging Caecilia zorgt  voor de muzikale omlijsting van de traditionele Aubade. Iedereen kan meezingen met het Wilhelmus en andere Vaderlandse Liederen. Ook jaar zullen de burgemeester en de dorpsdichter een bijdrage leveren. Tijdens de Aubade doet de kinderburgemeester de prijsuitreiking van de kleurplaat- en puzzelwedstrijd.

10.00u Oranjebingo Partycentrum Boschzicht

Er zijn weer leuke prijzen te winnen tijdens de Oranjebingo! Alle senioren van Scherpenzeel en Renswoude zijn van harte welkom in partycentrum Boschzicht. Het begint om 10:00u en duurt tot ongeveer 12:15u. De zaal is open vanaf 9.30u. Onder het genot van koffie en oranjegebak doet u mee aan de bingo. De burgermeesters zullen na de aubade in het park, ook enige tijd aanwezig zijn.
Voor de entree wordt € 5,00 p.p. gevraagd. De organisatie ligt in handen van SWO Scherpenzeel/Renswoude. Mocht u vervoer nodig hebben of heeft u andere vragen, dan kunt u contact opnemen met Henk Rijnders, tel. 033-2772670.

10.30u-11.30u Concert van Caecilia

Het orkest van Caecilia presenteert zich dit jaar op 27 april, vlak na de aubade. Wacht dus even met de koffie en oranje tompoezen – of neem ze lekker mee – en beleef dit toffe concert ter ere van Koningsdag! Op het programma heel veel variatie qua muziekstijlen, maar ook voor alle leeftijden! Dans mee met het lied van de Koningsspelen, of zing uit volle borst de Hollandse liedjes en hits van toen en nu. Het wordt écht een feest, met Caecilia!

10.30u-18.00u Diverse activiteiten:

Springkussens

Knutseltent met o.a. sminken en glitter tattoo

Levend tafelvoetbalspel

Poppentheater De Kletskous

Freestyle Voetbal met onder andere ‘Easy man’

Horecaplein

Live muziek met o.a. Feestgangers XXL

Rad van avontuur

Brandweer

Kinderboerderij

Escapreroom

Ponny rijden

Broodjes bakken

Op de gevoelige plaat.

Heb jij jezelf al gespot op de pics van Koningsdag?

Koningsdag 2020