27 april, 2024

Koningsdag

Koningsdag 2023

Kom spelen, kom zingen, kom ontmoeten en kom voor gezelligheid. Dat is wat je ieder jaar weer terugvindt in het park voor iedereen.

Aanmelden als vrijwilliger

09.30u-10.00u Koffiemoment op het plein

Koffie met een heerlijke gratis oranjetompouce (op=op) op plein 1940-1945. Hierna zal de optocht richting het park gaan waar we samen de dag starten met de aubade.

10.00u Oranjebingo voor senioren in Partycentrum Boschzicht

Er zijn weer leuke prijzen te winnen tijdens de Oranjebingo! Alle senioren van Scherpenzeel en Renswoude zijn van harte welkom in partycentrum Boschzicht. Het begint om 10:00u en duurt tot ongeveer 12:15u. De zaal is open vanaf 9.30u. Onder het genot van koffie en oranjegebak doet u mee aan de bingo. De burgermeesters zullen na de aubade in het park, ook enige tijd aanwezig zijn.
Voor de entree wordt € 5,00 p.p. gevraagd. De organisatie ligt in handen van SWO Scherpenzeel/Renswoude. Mocht u vervoer nodig hebben of heeft u andere vragen, dan kunt u contact opnemen met Henk Rijnders, tel. 033-2772670.

10.30u-11.00u Aubade

Muziekvereniging Caecilia zorgt  voor de muzikale omlijsting van de traditionele Aubade. Iedereen kan meezingen met het Wilhelmus en andere Vaderlandse Liederen.

11.15u-12.00u Roofvogelshow

12.00u-12.45u Concert van Caecilia

De Slagwerkgroep van Caecilia Scherpenzeel gaat een onvergetelijk Koningsdag-concert geven.

De groep zal volledig uit de comfortzone gaan, omdat naast de akoestische muziek die normaliter gemaakt wordt, ook elektronische elementen worden toegevoegd. Hierdoor belooft het een zeer bijzonder concert te worden, waarbij niet alleen de nieuwe stijlen, maar juist ook samenwerken en plezier hebben, centraal staan.

Jong en oud is van harte welkom om zelf te ervaren wat er allemaal mogelijk is met muziek maken. Dit openluchtconcert zal plaatsvinden op 27 april in het park van Huize Scherpenzeel en start om 12:00 uur

En heb je zelf een verborgen muzikaal talent en je altijd al afgevraagd hoe het is om een instrument te bespelen? Reden te meer om langs te komen en onze leden aan te spreken voor wat meer informatie.

Contact opnemen kan uiteraard ook via secretaris@caecilia-scherpenzeel.nl

12.00u-17.00u in de Gametent:

Race Experience

FIFA-toernooi

 

10.30u-18.00u Diverse activiteiten:

Springkussens

Knutseltent met o.a. sminken en glitter tattoo

Poppentheater : Jan Klaasen en Katrijn

Horecaplein

Live muziek

Rad van avontuur

Kinderboerderij

Escapreroom

 

Op de gevoelige plaat.

Heb jij jezelf al gespot op de pics van Koningsdag?

Koningsdag 2023