Word lid van de Oranjevereniging

Word lid van de Oranjevereniging en draag bij aan het bruisende hart van ons dorp! Als lid laat je zien dat je betrokken bent bij de gemeenschap en de activiteiten die we organiseren. Met jouw steun en die van onze sponsoren kunnen we fantastische evenementen realiseren die onze gemeenschap verbinden en versterken. Samen met de hulp van vrijwilligers maken we het mogelijk om memorabele momenten te creëren voor jong en oud. Sluit je aan bij onze Oranjevereniging en maak deel uit van iets speciaals – een gemeenschap vol leven, kleur en verbondenheid!

Steun ons direct

Sluit je aan bij de Oranjevereniging en ervaar meer dan alleen Koningsdag! We organiseren ook diverse activiteiten op 4 en 5 mei om onze vrijheid te vieren en te herdenken. Help mee en word lid van onze bruisende gemeenschap! Voor slechts €15 per jaar ben je al lid en ondersteun je de organisatie van al deze prachtige evenementen.

Vul het onderstaande formulier in om lid te worden van de Oranjevereniging. We behandelen je gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en gebruiken ze uitsluitend voor onze eigen administratie. Als je je hier aanmeldt, ga je akkoord met automatische incasso.

 

Afmelden?

Meld je dan af via onderstaande button:

penningmeester@ovscherpenzeel.nl

Lid worden