Wij zijn Oranjevereniging Scherpenzeel.

Wij zijn Oranjevereniging Scherpenzeel en samen met jou maken wij Scherpenzeel, Scherpenzeel. Levendig. Gezellig. Kleurrijk. Elke dag. Een feest. Elke Nationale feestdag, iedere lokale activiteit; een dag om niet te vergeten. Samen organiseren voor jong en oud. Samen vieren met jong en oud. Gezellig samenzijn. Dat is (h)écht Scherpenzeel. Verbonden door generaties.

Samen zijn wij Scherpenzeel

Word lid

Onze mensen

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe aanwas voor ons bestuur. Wil jij meehelpen Scherpenzeel levendig te houden meld je dan aan via info@ovscherpenzeel.nl. Kom een keer kijken op een vergadering, help een keer mee met een activiteit en je zult vanzelf ervaren of het iets voor jou is.

Bestuursleden gezocht

Kom jij ons team versterken?

Wij staan garant voor gezellige vergaderavonden ongeveer 1 x in de 2 weken, betrokkenheid in het dorp, leuke evenementen, een iets drukkere periode in april, een frikandel om 7 uur s’ochtends op Koningsdag, veel verschillende dingen om te doen binnen de vereniging, echt teamwork en dit alles met mega veel enthousiasme en plezier!

Onze activiteiten zijn verdeeld in comités zodat een ieder kan doen waar die energie uit haalt en zijn/haar kwaliteiten liggen.

Houdt ons dorp levendig en woon een keer een vergadering bij om te kijken of dit iets is wat jij leuk vindt!

Voor meer informatie kunt u bellen naar Martin Brouwer: 06-2376 2217 of mail naar info@ovscherpenzeel.nl

Wanneer hang je de vlag uit?

Voor het uitsteken van de vlag vanaf rijksgebouwen is door de minister-president in 2005 een vlaginstructie vastgesteld. Deze vlaginstructie geldt ook voor lokale overheden. Voor particulieren en private instellingen bestaat een dergelijke instructie niet, maar desgevraagd wordt hen geadviseerd deze vlaginstructie te volgen.

Bekijk vlaginstructies

Onze lieftallige sponsoren

Wij zijn Oranje Vereniging Scherpenzeel en samen met deze ondernemingen is het mogelijk ieder jaar weer een feest te maken van Scherpenzeel. Zonder deze sponsoren bestaat geen van onze activiteiten ooit weer.