Wij zijn Oranjevereniging Scherpenzeel.

Wij zijn Oranjevereniging Scherpenzeel en samen met jou maken wij Scherpenzeel, Scherpenzeel. Levendig. Gezellig. Kleurrijk. Elke dag. Een feest. Elke Nationale feestdag, iedere lokale activiteit; een dag om niet te vergeten. Samen organiseren voor jong en oud. Samen vieren met jong en oud. Gezellig samenzijn. Dat is (h)├ęcht Scherpenzeel. Verbonden door generaties.

Samen zijn wij Scherpenzeel

Word lid

Onze mensen

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe aanwas voor ons bestuur. Wil jij meehelpen Scherpenzeel levendig te houden meld je dan aan via info@ovscherpenzeel.nl. Kom een keer kijken op een vergadering, help een keer mee met een activiteit en je zult vanzelf ervaren of het iets voor jou is.

Wanneer hang je de vlag uit?

Voor het uitsteken van de vlag vanaf rijksgebouwen is door de minister-president in 2005 een vlaginstructie vastgesteld. Deze vlaginstructie geldt ook voor lokale overheden. Voor particulieren en private instellingen bestaat een dergelijke instructie niet, maar desgevraagd wordt hen geadviseerd deze vlaginstructie te volgen.

Bekijk vlaginstructies

Onze lieftallige sponsoren

Wij zijn Oranje Vereniging Scherpenzeel en samen met deze ondernemingen is het mogelijk ieder jaar weer een feest te maken van Scherpenzeel. Zonder deze sponsoren bestaat geen van onze activiteiten ooit weer.