4 mei

Bevrijding is iets om te vieren!

Een belangrijke dag die nooit verloren mag gaan. Wij gedenken, wij vertellen en staan stil bij deze gebeurtenis uit het verleden.

Aanmelden als vrijwilliger
Terug naar het overzicht

Een belangrijke dag die nooit verloren mag gaan.

De Nationale Dodenherdenking met om 20:00 2 minuten stilte als herdenking van ieder die gevallen is, gestreden heeft en geleden heeft tijdens de Tweede Wereldoorlog die ons trof van 1940 tot 1945.

Programma 4 mei

Wij zoeken een nieuw 4 mei comité!

Ons 4 mei comité stopt en daarom zoeken wij jou!

Na jaren van trouwe dienst in zowel het originele bestuur als het 4 mei comité hebben deze 3 besloten dat volgend jaar hun laatste jaar is. Wij bedanken hen uiteraard voor al die tijd die ze erin hebben gestoken en ook voor het vroegtijdig aangeven want dit geeft ons de kans om een overdrachtsjaar te maken.

Een jaar waarin wij hopen dat er nieuwe mensen opstaan, mensen met hart voor herdenken en die de 4 mei herdenking bij het monument in Scherpenzeel willen organiseren.

Aankomend jaar zal dit een samenwerking zijn met ons aftredend 4 mei comité en een nieuw comité waarbij het stokje qua planning, logistiek, samenwerking met ovs bestuur en dergelijke goed kan worden overgedragen.

Zou jij het leuk vinden deel uit te maken van ons nieuwe 4 mei comité dan horen wij dit erg graag! Voor vragen en aanmeldingen : info@ovscherpenzeel.nl