3 mei 2024

3 mei – Kleedjesmarkt & Fietspuzzeltocht

Kleedjesmarkt en fietspuzzeltocht

Aanmelden als vrijwilliger
Terug naar het overzicht

3 mei 2024

Kom en vier Bevrijdingsdag met ons op vrijdag 3 mei! Omdat 5 mei dit jaar op een zondag valt, verplaatsen we de kleedjesmarkt en de fietspuzzeltocht naar vrijdag. Dus pak je kleedje of je fiets en doe gezellig mee aan deze leuke activiteiten! Geniet van een dag vol plezier, ontdekkingen en misschien wel verborgen schatten op de kleedjesmarkt, of verken de omgeving tijdens de fietspuzzeltocht. Laten we samen de vrijheid vieren op deze speciale dag!

Kinderkleedjesmarkt

Kindervrijmarkt in het Park Huize Scherpenzeel
Van 13.00 – 16.00 uur

Op vrijdag 3 mei vindt in het Park Huize Scherpenzeel weer de jaarlijkse kindervrijmarkt plaats. Het belooft een gezellig evenement te worden waar kinderen hun spulletjes kunnen verkopen en op zoek kunnen gaan naar leuke koopjes bij hun leeftijdsgenoten.

Kom naar het park, aanmelden is niet nodig, en doe mee aan onze fantastische kinderkleedjesmarkt op vrijdag 3 mei! Het belooft een dag vol plezier en ontdekkingen te worden, maar laten we een paar belangrijke punten benadrukken om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt:

🚫 Geen commerciële handel of kunstnijverheid producten door volwassenen. We zullen hier streng op toezien, dus laat de creativiteit van de kinderen schitteren!

👨‍👩‍👧‍👦 Ouders,, we waarderen uw aanwezigheid en begeleiding tijdens het evenement om eventuele problemen te voorkomen.

🧹 Na afloop moeten alle overgebleven spullen worden meegenomen en het park moet schoon worden achtergelaten. Laten we samen zorgen voor een nette omgeving!

📦 Eventuele niet-verkochte spullen kunnen worden gedoneerd aan de kringloopwinkel van muziekvereniging Caecilia aan de Nieuwstraat. Laten we samen delen en anderen blij maken met onze overgebleven schatten!

🚗 Tijdens de kleedjesmarkt is het verboden om in het park auto’s te parkeren. Gelieve de toegangswegen vrij te houden.

🚦 Volg alstublieft de aanwijzingen van de verkeersregelaars op om alles soepel te laten verlopen.

We kijken er naar uit om samen met jullie een geweldige dag te beleven vol plezier en vreugde op onze kleedjesmarkt! Tot dan!

Fietspuzzeltocht

Gezinsfietspuzzeltocht: ontdek Scherpenzeel op de fiets!

Op 3 mei vindt tussen 18:30 en 19:00 uur de start van de gezinsfietspuzzeltocht plaats, vertrekkend vanaf park Huis Scherpenzeel. Deelnemers verzamelen zich hier om een routebeschrijving en deelnemerskaart te ontvangen voor een gezellige avond vol avontuur.

Tijdens de tocht worden diverse opdrachten uitgevoerd, zowel voor kinderen als volwassenen, wat zorgt voor de nodige uitdaging en plezier onderweg. De zorgvuldig uitgestippelde route leidt langs prachtige plekjes in en rond Scherpenzeel.

Na afloop van de tocht is er gelegenheid om ervaringen te delen en te genieten van lekkernijen, gesponsord door lokale ondernemers. Deelname aan de fietspuzzeltocht is gratis en geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

Of je nu met je gezin, vrienden of collega’s deelneemt, het belooft een gezellige en sportieve avond te worden. Dus pak je fiets en doe mee aan de fietspuzzeltocht van de Oranjevereniging Scherpenzeel!

Tip: vergeet niet een pen mee te nemen voor onderweg!